Říjen 2011

Angelina Jolie filmografia

8. října 2011 v 11:17 | VeraCroft
2011
Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
2010
Turista
Kung Fu Panda Holiday Special
Salt
2008
Wanted
Výmena
Kung Fu Panda
2007
Beowulf
A Mighty Heart
2006
The Good Shepherd
2005
Mr. & Mrs. Smith
2004
Alexander Velký
Sky Captain and the World of Tomorrow
Shark Tale
Taking Lives
2003
Beyond Borders
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
2002
Life or Something Like It
2001
Original Sin
Lara Croft: Tomb Raider
2000
Gone in Sixty Seconds
1999
Girl, Interrupted
The Bone Collector
Pushing Tin
1998
Playing by Heart
Hell's Kitchen
Gia
1997
Playing God
George Wallace (TV movie)
True Women (TV movie)
1996
Foxfire
Mojave Moon
Love Is All There Is
1995
Hackers
1995
Without Evidence
1994
Meat Loaf: Bat Out of Hell II
1993
Cyborg 2
1993
Alice & Viril
1993
Angela & Viril (short)
1982
Lookin' to Get Out

Pár noviniek

8. října 2011 v 9:39 | VeraCroft |  Moje tvorby
Na svoj blog o mojích kresbách som dala nové kresby ako je Iron Man,kresby z WarCraftu a Queen of Hearts.Tiež som pozmenila dess.Nieje to žiadne umelecké dielo lebo som ho robila asi 15 minút.Tak sam môžete pokochať =D

TR:M2 Artefakty

7. října 2011 v 14:14 | VeraCroft

Guľa Pandorina skrinka
Medajlón

TR:M2 Premiere

6. října 2011 v 20:25 | VeraCroft


TR:M2 Info

6. října 2011 v 20:09 | VeraCroft
Premiéra:25.7.2003
Minutáž:117 min.

Obsadenie
Angelina Jolie ... Lara Croft
Gerard Butler ... Terry Sheridan
Ciarán Hinds ... Jonathan Reiss
Chris Barrie ... Hillary (as Christopher Barrie)
Noah Taylor ... Bryce
Djimon Hounsou ... Kosa
Til Schweiger ... Sean
Simon Yam ... Chen Lo
Terence Yin ... Xien
Daniel Caltagirone ... Nicholas Petraki
Fabiano Martell ... Jimmy Petraki
Jonny Coyne ... Gus Petraki (as Jonathan Coyne)
Robert Cavanah ... MI6 Agent Stevens
Ronan Vibert ... MI6 Agent Calloway
Lenny Juma ... Village Leader

Obsah
V srdci Afriky, v mieste zvanom Kolíska života, je ukrytá Pandorina skrinka, ukrývajúca najtemnejšie sily diabla, aké kedy ľudstvo poznalo.
Svetovo známa archeologička Lara Croft je jediná, ktorá môže, vďaka svojím znalostiam a fyzickým predpokladom, skrinku nájsť skôr, než padne do rúk nositeľovi Nobelovej ceny, vedcovi Dr. Jonathanovi Reissovi.
Reiss ju chce využiť k získaniu neobmedzenej vlády nad svetom. Preto musí byť zastavený za každú cenu. A jedine Lara Croft môže rozhodnúť o zachovaní života tak, ako ho poznáme ...

TR:M2 Making of

6. října 2011 v 20:02 | VeraCroft

TR:M2 Deleted scenes

6. října 2011 v 19:55 | VeraCroft

TR:M2 Trailery

6. října 2011 v 19:47 | VeraCroft

TR:M Chyby a zaujímavosti

6. října 2011 v 18:45 | VeraCroft
Neni divné, že v scéne, keď Lara otočí ten nôž tak čas stojí, ale všetko okolo se hýbe? Napíklad planáty sa otáčajú, voda tečie, idú tam nejaké pary atď.
V scéne, keď Powell hodí po Alexovi nôž, je jasné, že se nôž sa za letu otáča, ale keď Lara vráti čas, nôž letí rovno.
Keď príde ráno poslíček s listom od otca po bitke vstuúije cez otvorené tvere,ale keď je pohľad z predu sú zatvorené.
Lara Croft využíva Bluetooth Headset Ericsson a Ericsson R310 mobilný telefón.
Bol natočený v Pinewood Studios v Anglicku, kde sú James Bond filmov.
Larin tréningový robot sa volá Simon, po režisérovi Simonovy Westovy.
Angelina Jolie pri Bungee-balete,podľa rozhovoru s ňou v Jay Leno show, si zranila členok v prvom pristátí na vrchole lustra , takže časť scény museli byť odložené a vykonané viac krát,kým sa jej nezahojila noha.
Lara má 9mm pištoľ Heckler a Koch USP Match.
Je najväčšia grossing akčná žena v hlavnej úlohe
Martin Clunes mal pôvodne hrať sluhu Lary, ale natáčanie sa zrazilo s jeho výročím svadby, tak to odmietol.
Do úvahy okrem Angie prišla aj Demi Moore
V čase nakrúcania Angelina Jolie mala veľké tetovanie na jej hornej časti ľavého ramena. Make-up bol použitý na jeho pokrytie.
Tento film vôbec je prvýkrát po viac ako troch desaťročiach hollywoodskej produkcie natočený v Kambodži, v predchádzajúcom filme je Lord Jim.
Angelina Jolie mala lekcie jogy a kick boxu.Tiež sa učila, ako zaobchádzať s pištoľou a inými zbraňami.
Na obrázku v hodinkách otca Lary je Lynda Cartner
Angelina Jolie dostala zbrane z výcviku SAS-Spojené kráľovstvo elitných špeciálnych jednotiek, aby sa pripravila na rolu
Lara Croft je britská a Alex West je Američan. Avšak, herečka Angelina Jolie, ktorá hrá Laru Croft je američanka a Daniel Craig, herec, ktorý hrá na Západe, je brit.
Ku koncu filmu, kedy Lara nájde veľa psíkov zasipaných, hovorí, "A-ha". To bol odkaz z pôvodnej hry, kde Lara používa tento výraz, kedykoľvek zdvihla položky.

TR:M Making of

6. října 2011 v 17:58 | RobDew

TR:M Premiéra

4. října 2011 v 10:02 | VeraCroft

TR:M Deleted scene

4. října 2011 v 9:17 | VeraCroft

TR:M Trailers

4. října 2011 v 9:14 | VeraCroft

TR:M Príbeh+Obsadenie

4. října 2011 v 9:09 | VeraCroft
Premiéra: 15.Jún 2001
Minutáž: 100 min

Pribeh
Lara Croft - dcéra známeho a bohatého vedca, je pripravená kráčať v jeho stopách. Mala dobrú prípravu: študovala na najlepších školách, dohovorí sa viacerými jazykmi, ovláda bravúrne najrôznejšie druhy sebaobrany a hlavne so svojím otcom, ktorý zomrel za nevyjasnených okolností, precestovala celý svet.

Lord Croft hľadal vzácne stratené krypty i dávno zabudnuté a často naveky pochované miesta. Tentoraz už sama musí Lara Croft prekonať najväčšiu prekážku. Nájsť obe časti prastarého "šému", ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom v mene ľudstva. Aby to dosiahla, je treba zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ, len túžba po moci je motivovaná úplne inak ...
Obsadenie
Angelina Jolie - Lara Croft
Jon Voight -Lord Richard Croft
Iain Glen-Manfred Powell
Noah Taylor - Bryce
Daniel Craig -Alex West
Chris Barrie- Hillary
Julian Rhind-Tutt- Mr. Pimms
Leslie Phillips - Wilson
Robert Phillips -Julius, Assault Team Leader
Rachel Appleton-Young Lara
Henry Wyndham-Boothby's Auctioneer
David Cheung -Head Laborer (as David Y. Cheung)
David Tse - Head Laborer (as David K.S. Tse)
Ozzie Yue - Aged Buddhist Monk